"The Ins & Outs" van de Kamado BBQ


Op 12 juli december 2021 workshop over de ins & ours over de kamado. Van het voorbereiden van de kamado, temperatuur inregelen en controleren (van laag naar hoog, stabiel en weer naar laag) maar ook direct en indirect grillen. Uiteraard werd er niet alleen gepraat maar ook eten voorbereid en gebarbecued!

De dingen die bereid werden:

  • Salmon Nuggets incl roken met kersen hout (chunks)
  • Jalapeno poppers
  • Verse chimichurri
  • Entrecote (2,5kg) volledig indrect op 160gr C met een "bark" van peper en zout

Een fantastisch middag om op terug te kijken waarbij de gasten (pro-)actief bezig waren en wij hen met de tips & tricks en natuurlijk de recepten achter lieten.

Ook interesse in een dergelijk workshop? Bel of Whatsapp 06-304 06 304 of vul het contact formulier in!


Op 6 december 2020  bij een van onze klanten op locatie een workshop geven over hoe zijn kamado (bij ons gekocht) te gebruiken en wat de mogelijkheden er allemaal zijn. Van het voorbereiden van de kamado, temperatuur inregelen en controleren (van laag naar hoog, stabiel en weer naar laag) maar ook direct en indirect grillen. Uiteraard werd er niet alleen gepraat maar ook eten voorbereid en gebarbecued!

De dingen die bereid werden:

  • Salmon Nuggets incl roken via de wood chip feeder
  • Jalapeno muffins
  • Coal slaw
  • Verse chimichurri
  • T-bone steak (2,5kg) op de reverse sear methode

Een fantastisch middag om op terug te kijken waarbij de gasten (pro-)actief bezig waren en wij hen met de tips & tricks en natuurlijk de recepten achter lieten

Ook interesse in een dergelijk workshop? Bel of Whatsapp 06-304 06 304 of vul het contact formulier in!


Impressie

Reverse sear                                                                                                                Jalapeno Muffins


Reactie plaatsen

Reacties

Elwin
3 jaar geleden

Heel leuk cadeau voor vaderdag! Was ontzettend leerzaam en super gezellig. Absolute aanrader als je een leuke dag wilt hebben en je bbq skills naar een hoger niveau wilt tillen.

R.G.S. Backer-Filareto
3 jaar geleden

🎉 Happy B-day voor Erik, een BBQ Workshop .. Kamado egg thuis, wat je er nog meer mee kan .. wat een succes!! “Italianen leven om te eten”🍷 salute!
Bedankt Peter, het was geweldig!! 🙏🏻
Ciao! Romina


YOUR ONSITE BBQ EXPERIENCE