WORKSHOPS


Bij La Pata praten we graag over barbecueën!

 

Altijd al een “Backyard Grill Master” willen zijn?  

Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heb je liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Dan ben je bij La Pata aan het goede adres. We bieden verschillende soorten barbecue workshops (American, Kamado & Winter) en lessen aan, van beginner tot gevorderde en alles daar tussenin. Dit kan ook op locatie bij u thuis!

 

Het doel van de BBQ workshop is leren omgaan met de BBQ op verschillende manier door te spelen met de temperatuur. We nemen je mee in de totaal beleving van het barbecuen en grillen. Hierbij wordt de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues. Informatie over houtskool,, accessoires, schoonmaak en onderhoud, het grillen van voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht voor meerdere personen en het controleren van de temperatuur. 

Natuurlijk gaan we ook van alles zelf voorbereiden en bereiden. Van het vlees schoonmaken, snijden, grillen maar we gaan er ook voor zorgen dat we bijgerechten hebben die iets bijzonders met zich meebrengen.


Welke barbecues worden gebruikt bij de workshop?
De Weber 57cm GBS Master Touch (Ketel BBQ) en Kamado BBQ (ceramische BBQ) worden ingezet om hun kracht te laten zien door vlees low & slow te bereiden en vervolgens door hoge temperatuur het vlees af te maken. De MasterTouch van Weber wordt gebruikt om te grillen en ook de reverse methode te laten zien. Indirect laag daarna hoog en andersom.

Dus wil je de verschillende grillmethoden leren of heb je de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie en wil je nog een stapje hoger? Kies dan voor een van de gevarieerde workshops bij ons! 

Kosten die hier aan verbonden zijn, zijn Eur 72,50 p.p. Dit is inclusief versnaperingen (als frisdrank, wijn, bier en koffie). Uiteraard krijgt men de recepten van die dag ook mee naar huis zodat je ze thuis nog eens kan maken.


YOUR ONSITE BBQ EXPERIENCE